KOMFORT - Få større komfort ved toiletbesøg med et Smart Bidet toilet

Et Skyl-Let Smart Bidet toilet, Dusch-toilet og bidettoiletsæde giver dig en oplagt mulighed for at lære dine børn om vigtigheden af omhyggelig personlig hygiejne – allerede fra en tidlig alder. Den læring vil de tage med sig videre i livet. Et Skyl-let Smart Bidet toilet er også kendt som et japansk toilet, og sikrer dig den største komfort ved toiletbesøg.

 

For mænd, såvel som for kvinder, er personlig hygiejne vigtigt. Skyl-Let’s Smart Bidet toilet, Dusch-toilet og toiletsæde sikrer en optimal hygiejne og afhjælper effektivt irritation forårsaget ved brug af toiletpapir. 

 

Skyl-Let’s Smart Bidet toilet, Dusch-toilet og bidettoiletsæde har en hel speciel dyse særligt beregnet til nænsomt at forbedre kvinders intimhygiejne. 

 

Vores bidet toilet er også særdeles velegnede hvis man har begrænset fysisk førlighed, da toiletbesøg kan være en ubehagelig oplevelse. Det forenkler processen og kan i nogle situationer helt fjerne behovet for at have en personlig hjælper til at assistere undervejs. Det giver frihed og værdighed at være uafhængig af andre menneskers hjælp og være i stand til at løse sine mest basale behov - blot ved et tryk på én knap.